O podjetju

O podjetju

Spoznavanje PTFE materialov v letu 1967, samostojna - obrtniška predelava PTFE polizdelkov v končne izdelke v letu 1978 in začetek lastne proizvodnje PTFE polizdelkov v letu 1985. Od leta 2015 poslujemo kot d.o.o., vodenje pa je prevzela že tretja generacija. Vse to kaže na dolgoletno tradicijo v poznavanju samega materiala ter proizvodnji in predelavi le-tega.

Na namenskih strojih za proizvodnjo PTFE, ki so plod lastnega znanja in sodobnih obdelovalnih strojih, smo sposobni v kratkih rokih narediti izdelke po Vaših načrtih, vzorcih, skicah, razgovorih in nuditi optimalno rešitev problemov, ki se v zvezi s temi materiali pojavljajo v Vaši proizvodnji.

Naša proizvodnja PTFE (TEFLON® je zašč. reg. ime DU-PONT-a) uporablja granulate vodilnih evropskih proizvajalcev PTFE granulatov. Izdeluje se na podlagi njihovega programa stiskanja in sintranja in ustreza vsem zahtevam in normativom, ki jih proizvajalec osnovnega materiala deklarira. Za vsak izdelan odpresek se vodi evidenca o tipu granulata, sarži, št. soda, sistemu prešanja in sintranja. Na razpolago so tudi ustrezni certifikati.

DASTAFLON® pa je zaščiteno reg. ime za naše PTFE proizvode.

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.